dekorativni tekstil

Scenska grafika 


Izrada scenografije za pozorišta,televizijske studije i druge manifestacije na specijalnim materijalima pogodnim za direktno osvjetljenje i prosvjetljenje bez refleksije. 

Print se postavlja na kulise ili rikvande. Moguća je izrada raznih figura i oblika po želji kupca u punom koloru od pločastih materijala u prirodnoj veličini.


Stone zastavice 

Se mogu izrađivati od krep satena kao duple i opšivene su resama. Postavljaju se na stona postolja i mogu biti izrađene u dim:26x17cm kao standard ili po zelji klijenta.

Tekstilni print 

Ima izuzetnu primjenu za opremanje scenografije kao i za opremanje štandova poslovnog prostora, lokala, izloga i svih drugih dekoracija nameštaja i sl. Moguce je štampati željene motive u punom koloru na keceljama, torbicama, stoljnjacima, prekrivkama, zavesama, lazybag , krpama za naocare, maramama, ešarpama, i drugim proizvodima po zahtjevu klijenta.
Svu podršku oko izrade idejnog rešenja, izbora materijala i načina dorade, pružice Vam naš dizajn tim. 

Zastave za unutrašnju dekoraciju

Svečane zastave, izrađuju se kao duple, opšivene su resama i izrađene od krep satena, koji zbog svog sjaja daje zastavi svečani izgled. Ističu se u kabinetima i salonima. 
Takođe, u ponudi imamo i postolja za sve vrste zastava i to od mesinga, prohroma, drveta ili plastike. Dostupni su sa jednim, dva i tri koplja, različite visine.