holderi

Jedan od proizvoda iz našeg asortimana koji bismo posebno željeli da izdvojimo predstavljaju stalci za flajere. 


Nosači reklamnog materijala, brošura, letaka, flajera i lifleta iz ovog programa predstavljaju idealno rješenje za sve one kojima je dosadilo da flajeri na pultu ili stolu budu nužno zlo kako bi informacija o njihovim proizvodima i uslugama dospijela do njihovih klijenata. 

Korišćenjem stalaka, dobićete umjesto haosa na pultu lijep estetski detalj koji će uljepšati svaki prostor. 


Naši držači za brošure su rađeni tehnikom injektionog moldiranja čime se dobija vrhunski kvalitet, besprekorna prozirnost i vrhunski nivo spojeva i obrade ivica. Praktično je nemoguće manuelnom tehnikom savijanja pleksiglasa (klirita) dobiti ovakav kvalitet. 


Postoje različite varijacije stalaka u svim formatima koja obezbeđuje da svi mogu pronaći neku kombinaciju koja će zadovoljiti njihove potrebe. Pored standardnih stalaka u varijanti sa jednim džepom u ponudi su stalci koji imaju više džepova poređanih na više nivoa (kaskadno) ili paralelno jedan pored drugog. 


Držači za brošure iz ovog segmenta ponude su takođe prilagođeni za standardne dimenzije papira DL (1/3 A4), A5 i A4. Pored toga postoje i držači namjenjeni za vizit karte.